Μαρία Φωτάκη

Ψυχοθεραπεύτρια
ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ και ΑΦΟΣΙΩΣΗ σε κάθε συνεδρία
Η Μαρία Φωτάκη είναι Ψυχοθεραπεύτρια και εργάζεται ιδιωτικά, ατομικά και ομαδικά με εφήβους, ενήλικες και ζευγάρια.
Μέσα από την πορεία της, προέκυψε μια δική της ανάγκη κατανόησης της ανθρώπινης συμπεριφοράς.
Το πόσο διαφορετικά αντιλαμβάνεται κάθε άνθρωπος τον κόσμο, τα ερεθίσματα και τα συναισθήματα.
Αυτό που την ενδιέφερε και την ενδιαφέρει ιδιαίτερα είναι ο Άνθρωπος και οι σχέσεις που δημιουργούνται.
Γνωρίζει ότι η ζωή είναι ένα ταξίδι που μπορεί να παρουσιάσει προκλήσεις , στρεσογόνους παράγοντες ή γεγονότα ζωής που θα επηρεάσουν την εσωτερική μας γαλήνη και ευτυχία, καθώς και τις σχέσεις με αυτούς που αγαπάμε, και μπορεί να μας βγάλουν εκτός ισορροπίας. Για αυτό χρειαζόμαστε ένα υποστηρικτικό και άνετο περιβάλλον για να εξερευνήσουμε τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας.
Είναι εδώ, συνοδοιπόρος σας, με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα, σε μια διαδρομή που θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε τη ζωή σας, να απαλλαγείτε από παλιά πρότυπα, να αναβαθμίσετε τη νοοτροπία σας και να εκφράσετε και αξιοποιήσετε τις υπέροχες, απεριόριστες δυνατότητες σας.
Μαζί θα βρείτε το δικό σας τρόπο να διαχειρίζεστε τη ζωή σας πιο αποτελεσματικά, να συνειδητοποιήσετε τα συναισθήματά και τις συμπεριφορές σας, που προκαλούν ένταση και πόνο στη ζωή σας, να διαχειριστείτε τα συμπτώματα άγχους και/ή κατάθλιψης, εμπειρίες προηγούμενων τραυμάτων και ζητήματα εθισμού και να συνδέεστε δημιουργώντας όμορφες σχέσεις.
Πιστεύει ότι η εστίαση σε μικρές, διαχειρίσιμες αλλαγές και η μεγαλύτερη κατανόηση και αποδοχή του εαυτού μας μπορεί να είναι ο καταλύτης
ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!

- Η Μαρία Φωτάκη έχει εκπαιδευτεί στην Προσωποκεντρική Προσέγγιση και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ψυχοθεραπεία - M.Sc. in Person-Centred Counselling and Psychotherapy  από το University of Strathclyde (αναγνωρισμένο από το ΑΤΕΕΝ).

- Είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχοθεραπείας (European Certificate of Psychotherapy-ECP) από την European Association for Psychotherapy (EAP) και Πιστοποιητικού  Συμβούλου Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

- Έχει προηγούμενες πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Χρηματοοικονομική Ανάλυση και Τραπεζική από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.
 Για αρκετά χρόνια δραστηριοποιήθηκε στον τραπεζικό κλάδο, σαν ανώτερο στέλεχος τράπεζας, στη Διαχείριση Διαθεσίμων.

- Είναι μέλος Επιστημονικών και Επαγγελματικών Συλλόγων

Στείλτε ένα μήνυμα

Φόρμα Επικοινωνίας